Dančí paštika s divokým kořením
Zcela žádoucí je láhev červeného vína...
Opečená topinka a exclusivní bezlepková paštika z daňka s chuťově výrazným masem podobné jelenímu. V paštice je dančí maso zkombinované s divokým kořením, bylinkami a lesními houbami.
Tato paštika v roce 2020 obdržela cenu Regionální potravina!
Víte, že zvěřina díky svým nutričním hodnotám patří k nejzdravějším masům a je vhodná i pro dietní kuchyni?
Kategorie: | Delikatesy |
---|
Produkt: Dančí paštika s divokým kořením
Složení: maso z daňka 51%, vepřový podbradek, cibule, červené víno, uzené maso (vepřové maso, sůl, kouř), celer, mrkev, jedlá sůl, sušené pravé hřiby, koření
Hmotnost: 130g
Skladování: Skladujte v temnu při teplotě do 30°C, po otevření uchovejte v chladu do +6°C, spotřebujte do 3 dnů.
Daněk byl považován za královskou lovnou zvěř chovanou v mnoha panských oborách. Nyní se vyskytuje celkem hojně i ve volných honitbách. Má vynikající, chuťově výrazné maso podobné jelenímu. V této paštice je dančí maso zkombinované s divokým kořením, bylinkami a lesními houbami.
Maso z daňka je získáváno od českých dodavatelů, kteří mají tu nejvyšší kvalitu. Firma Moravialov s. r. o. vykupuje zvěřinu z honiteb pouze v České republice, převážně z Jihomoravského kraje, částečně severomoravského regionu a z východních Čech.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.