Paštika z divočáka na červeném víně
Zcela žádoucí láhev červeného vína...
Křupavá bagetka a exclusivní bezlepková paštika z divočáka od předních českých dodavatelů, kteří mají punc té největší kvality.
Víte, že zvěřina díky svým nutričním hodnotám patří k nejzdravějším masům a je vhodná i pro dietní kuchyni?
Kategorie: | Delikatesy |
---|
Produkt: Paštika z divočáka na červeném víně
Složení: maso z divočáka 51%, vepřové maso, červené víno 4,5%, cibule, celer, mrkev, sůl, koření
Skladování: uzavřenou konzervu skladujte při teplotě od 2 do 25°C
Hmotnost: 130g
Skladování: Skladujte při teplotě do 30°C, po otevření uchovejte v chladu do +6°C a spotřebujte do 3 dnů.
Paštika je provoněná divokým kořením a jalovcem a je dobře roztíratelná. Zamiluje si jí snad každý milovník masa.
Maso z divočáka je získáváno od českých dodavatelů, kteří mají tu nejvyšší kvalitu. Firma Moravialov s. r. o. vykupuje zvěřinu z honiteb pouze v České republice, převážně z Jihomoravského kraje, částečně severomoravského regionu a z východních Čech.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.