Neohodnoceno

Paštika z divočáka na červeném víně

Zcela žádoucí láhev červeného vína...

Křupavá bagetka a exclusivní bezlepková paštika z divočáka od předních českých dodavatelů, kteří mají punc té největší kvality.

Víte, že zvěřina díky svým nutričním hodnotám patří k nejzdravějším masům a je vhodná i pro dietní kuchyni?

Skladem
Kód: 1298
141 Kč
Kategorie: Delikatesy
Paštika z divočáka na červeném víně
Tip

Produkt: Paštika z divočáka na červeném víně

Složení: maso z divočáka 51%, vepřové maso, červené víno 4,5%, cibule, celer, mrkev, sůl, koření

Skladování: uzavřenou konzervu skladujte při teplotě od 2 do 25°C

Hmotnost: 130g

Skladování: Skladujte při teplotě do 30°C, po otevření uchovejte v chladu do +6°C a spotřebujte do 3 dnů.

 

Paštika je provoněná divokým kořením a jalovcem a je dobře roztíratelná. Zamiluje si jí snad každý milovník masa.

Maso z divočáka je získáváno od českých dodavatelů, kteří mají tu nejvyšší kvalitu. Firma Moravialov s. r. o. vykupuje zvěřinu z honiteb pouze v České republice, převážně z Jihomoravského kraje, částečně severomoravského regionu a z východních Čech.