Hrobská paštika s lanýži
Pochází z rodinného řeznictví Bohumil Holý, z řeznictví s více než stoletou tradicí. Hrobské řeznictví působí na českém trhu již od roku 1998. Maso pochází od předních českých výrobců. Výrobky jsou vyráběny pomocí nejmodernější technologie, uzeny jsou tradičním způsobem v udírně s přímým topeništěm. Jemná chuť je docílena uzením na bukovém dříví.
Doporučujeme s poctivým křupavým krajícem chleba v kombinaci s červeným vínem z našeho portfolia.
Kategorie: | Delikatesy |
---|
Produkt: Hrobská paštika s lanýži
Složení: Vepřové maso 44%, vepřová játra 30%, vepřový vývar 20%, jedlá sůl, konzervant E250, přírodní koření, černý letní lanýž 0,001%
Skladování: Skladujte při teplotě 0-5°C
Hmotnost: 100g
Po otevření spotřebujete do 24 hodin.
Hrobský sušený salám pochází z rodinného řeznictví Bohumil Holý, z řeznictví s více než stoletou tradicí. Hrobské řeznictví působí na českém trhu již od roku 1998. Maso pochází od předních českých výrobců. Výrobky jsou vyráběny pomocí nejmodernější technologie, uzeny jsou tradičním způsobem v udírně s přímým topeništěm. Jemná chuť je docílena uzením na bukovém dříví.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.