Míšina čokoláda Madagaskar
Mléčná čokoláda vyrobená z kakaových bobů z Madagaskaru s vysokým obsahem kakaového másla. Pro milovníky mléčné čokolády, kteří hledají výraznou čokoládovou chuť.
Kategorie: | Delikatesy |
---|
Celoživotní láska k čokoládě Míšu Dohnálkovou dovedla až k výrobě vlastní čokolády. Vyrábí čokolády bean to bar, neboli hezky česky od bobu k tabulce. Je úžasné, jak můžete během tohoto procesu ovlivnit chuť čokolády. Výroba jedné tabulky trvá i týden, ale výsledek stojí za to!
Čokoláda Madagaskar získala v roce 2019 bronzovou medaili na prestižní světové soutěži Academy of Chocolate Awards v Londýně.Ve stejném roce byla oceněna zlatou medaili v evropském kole soutěže International Chocolate Awards v Kodani a bronzovou medailí ve světovém finále této soutěže.
Složení: kakaové boby, kakaové máslo, sušené mléko, třtinový cukr. Obsah kakaa min.: 50 %. Může obsahovat stopy ořechů.
Tóny: smetana, jahody, dochuť: červené ovoce
Hmotnost: 50g
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.