Neohodnoceno

Míšina čokoláda Madagaskar

Mléčná čokoláda vyrobená z kakaových bobů z Madagaskaru s vysokým obsahem kakaového másla. Pro milovníky mléčné čokolády, kteří hledají výraznou čokoládovou chuť. 

Skladem
Kód: 1014
145 Kč
Kategorie: Delikatesy

Celoživotní láska k čokoládě Míšu Dohnálkovou dovedla až k výrobě vlastní čokolády. Vyrábí čokolády bean to bar, neboli hezky česky od bobu k tabulce. Je úžasné, jak můžete během tohoto procesu ovlivnit chuť čokolády. Výroba jedné tabulky trvá i týden, ale výsledek stojí za to! 

Čokoláda Madagaskar získala v roce 2019 bronzovou medaili na prestižní světové soutěži Academy of Chocolate Awards v Londýně.Ve stejném roce byla oceněna zlatou medaili v evropském kole soutěže International Chocolate Awards v Kodani a bronzovou medailí ve světovém finále této soutěže.

Složení: kakaové boby, kakaové máslo, sušené mléko, třtinový cukr. Obsah kakaa min.: 50 %. Může obsahovat stopy ořechů.

Tóny: smetana, jahody, dochuť: červené ovoce

Hmotnost: 50g