Delikatesy, Strana 2
Pochází z rodinného řeznictví Bohumil Holý, z řeznictví s více než stoletou tradicí. Hrobské řeznictví působí na českém trhu již od roku 1998. Maso pochází od předních...
Lyofilizované jahody se vyplatí mít po ruce a to nejen v okamžiku, kdy vás pro ty čerstvé vyšle macecha do sněhové vánice. Jsou skvělé jen tak, v kaši i dezertech.
Vejmrda je tradiční moravská pochoutka z křene, masového vývaru, octa a většinou jablek, které jsou nahrazeny voňavými kdoulemi. Tento název byl podle etymologického slovníku...
Mléčná čokoláda vyrobená z kakaových bobů z Madagaskaru s vysokým obsahem kakaového másla. Pro milovníky mléčné čokolády, kteří hledají výraznou čokoládovou chuť.
Tmavá čokoláda z výběrových kakaových bobů Piura Blanco z Peru. Najdete v ní tóny citrusů, ananasu a banánů.
Tmavá čokoláda z výběrových organických kakaových bobů z Tanzanie posypaná vločkami mořské soli.
Vynikající hořká 65% čokoláda z tanzánských bobů, která je doplněna bílou čokoládou se sušenými šípky.
Jednodušeji a chutněji svařák neuděláte! Do dobrého vína přidej svařák raz dva v ideálním poměru 1:5 a směs zahřejte na teplotu maximálně 65 °C, aby se nevypařil alkohol. NIC...
Pražené, solené. Kešu, na kterých si budete pochutnávat za odměnu. Skvěle napražené, křupavé a v neodolatelném kabátku z jemně namleté himalájské soli.