Kategorie vín, Strana 9

Krásně vyzrálá surovina si poležela 6 dní na slupkách. Poté následovala spontánní fermentace v akátových sudech, kde dřevo je původem ze Znojemska.

Víno leželo v sudu na hrubém kalu po dobu 10 měsíců bez přidání jakýchkoliv aditiv.

Víno fermentovalo a zrálo na malých dubových sudech z francouzského dubu po dobu 11 měsíců. Poté dalších 6 měsíců na lahvi. Víno je dlouhé, strukturní s charakterem žlutého...

Osobitý a sofistikovaný Riesling s obrovským potenciálem na zrání. Hrozny pochází z ekologické vinice v Národním parku Podyjí. Keře jsou staré více jak 25 let. Fermentoval a...

Ryzlink rýnský si poležel den na slupkách a rovnou z lisu putoval kvasit do starého sudu z francouzského dubu. Víno si poleželo v sudu 11 měsíců na veškerých kalech bez přidání...

Hrozny pro výrobu tohoto vína pochází z vinic Národního parku Podyjí. Sauvignon pochází ze starých keřů. Víno kvasilo a zrálo ve velkém dubovém sudu o objemu 600L. Zde proběhla...

Sylvánské zelené, které vyzrálo na kopcích téměř na dohled z nového vinohradu vinařství. Momentálně je z nakoupených, zpracovaných hroznů.Část tohoto vína byla kompletně...

Elegantní, mohutná, odrážející v sobě unikátní podloží Starých hor. Díky zrání ve francouzských sudech po dobu 12 měsíců se nám dostává velmi strukturovaná Frankovka plná...

Naturální, pavlovský, šťavnatý, minerální Riesling. Vše co od Rýňáku očekáváme, splňuje do konečného detailu.

Hrozny Frankovky částečně lisované v celku, částečně lehce macerovány. Poté následovala spontánní fermentace v dubovém sudu, kde víno zrálo 11 měsíců na hrubých kalech v sudech...

Díky dlouhé maceraci má víno zlatooranžovou barvou. Jeho aroma je hebké a květinové s dotekem dřeva. Chuť je velmi plná, extraktivní s příjemnými kyselinami, které doplňuje...