Kategorie vín, Strana 6

Hrozny Frankovky částečně lisované v celku, částečně lehce macerovány. Poté následovala spontánní fermentace v dubovém sudu, kde víno zrálo 11 měsíců na hrubých kalech v sudech...

Díky dlouhé maceraci má víno zlatooranžovou barvou. Jeho aroma je hebké a květinové s dotekem dřeva. Chuť je velmi plná, extraktivní s příjemnými kyselinami, které doplňuje...

Zlatožlutá barva se zlatavými odlesky, dobrá viskozita. Dominantní vůně mučenky - maracuji, žlutého melounu, kultivovaná komplexní svěží chuť žlutých broskví a černého rybízu s...

Frankovka kvasila po dobu 3 týdnů na slupkách v otevřené kádi. Následně víno zrálo po dobu 10 měsíců v použitých sudech z francouzského dubu bez přidání jakýchkoliv aditiv.

Naturálně vyrobené víno bez použití konvenčních kvasinek a dalších aditiv. Víno má zlatavě žlutou barvu, ve vůni se objevují ušlechtilé tóny dřeva, vanilky a ovoce, chuť je...

Díky dlouhé maceraci má víno zlatooranžovou barvou. Jeho aroma je hebké a květinové s dotekem dřeva. Chuť je velmi plná, extraktivní s příjemnými kyselinami.

Sauvignon blanc a trať Růženy.To je svěží a příjemně travnatý projev odrůdy a polohy.

Lehce minerální a příjemně ovocný Sauvignon z nejvýše položené vinice v Hustopečích.

Lahodná odrůdově medová vůně s tóny žlutého melounu dokonale souzní s chutí sušeného a kandovaného tropického ovoce, která je doplněna výraznou, ale hamonickou chutí...

Krásně vyzrálá surovina si poležela 2 týdny na slupkách a kvasila v otevřené kádi. Poté víno leželo 11 měsíců v použitém sudu z francouzského dubu bez přidání jakýchkoliv aditiv.