Kategorie vín, Strana 6
Zlatožlutá barva se zlatavými odlesky, dobrá viskozita. Dominantní vůně mučenky - maracuji, žlutého melounu, kultivovaná komplexní svěží chuť žlutých broskví a černého rybízu s...
Frankovka kvasila po dobu 3 týdnů na slupkách v otevřené kádi. Následně víno zrálo po dobu 10 měsíců v použitých sudech z francouzského dubu bez přidání jakýchkoliv aditiv.
Naturálně vyrobené víno bez použití konvenčních kvasinek a dalších aditiv. Víno má zlatavě žlutou barvu, ve vůni se objevují ušlechtilé tóny dřeva, vanilky a ovoce, chuť je...
Krásně vyzrálá surovina si poležela 2 týdny na slupkách a kvasila v otevřené kádi. Poté víno leželo 11 měsíců v použitém sudu z francouzského dubu bez přidání jakýchkoliv aditiv.
Díky dlouhé maceraci má víno zlatooranžovou barvou. Jeho aroma je hebké a květinové s dotekem dřeva. Chuť je velmi plná, extraktivní s příjemnými kyselinami.
Sauvignon blanc a trať Růženy.To je svěží a příjemně travnatý projev odrůdy a polohy.
Lehce minerální a příjemně ovocný Sauvignon z nejvýše položené vinice v Hustopečích.
Panenská sklizeň z této vinice již potvrzuje její vyjímečnost, víno je minerální, lehce slané a komplexní. Pečlivě zvolené nejlepší moravské klony vlašského ryzlinku...
Moravské zemské víno BIO, suché. Víno má výraznou mineralitu, je velmi dobře chuťově i ve vůni vyvážené a ustálené, s nízkým obsahem zbytkového cukru ( kolem 3 g) a...
Lahodná odrůdově medová vůně s tóny žlutého melounu dokonale souzní s chutí sušeného a kandovaného tropického ovoce, která je doplněna výraznou, ale hamonickou chutí...